business coaching

Businesscoach

Je zoekt een professionele coach. Een goede coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is. Dan ben je bij Raymond Evers aan het goede adres. Lees hieronder de ervaringen van zijn klanten.

  • Ik vind mijn werk zo leuk dat ik moeite heb om mijn werk los te laten. Ik heb het gevoel dat ik altijd “aansta” ook thuis denk ik vaak aan mijn werk. Ik wil het anders maar het lukt mij niet. Hoe kan ik de juiste balans vinden tussen mijn werk en privé?
  • Ik ben als leidinggevende heel hard aan het werk om te zorgen dat mijn team draait zoals ik het voor ogen heb. Ik heb behoefte aan handvatten om mijn team te ontwikkelen. Hoe kan ik leidinggeven op een manier wat bij mij past en wat het team nu nodig heeft?
  • Ik vind het lastig om op een goede manier te vertellen wat ik wil, vind of ervaar in het gesprek met mijn collega of leidinggevende. Ik weet achteraf wel waar het zit. Ik wil het graag in het gesprek duidelijk kunnen maken. Ik heb behoefte aan handvatten om beter te leren communiceren.
  • Ik wil rust in de chaos. Ik ervaar onrust in mijn werk. Ik behoefte aan meer balans. Ik wil graag doen waar ik goed in ben en wat mij energie geeft. Hoe kan ik die rust creëren met al die veranderingen die ik zie en ervaar in de organisatie?
  • Ik loop steeds tegen dezelfde zaken aan in mijn werk. Ik denk al een tijd na over een volgende stap in mijn werk. Ik mis steeds meer de uitdaging in mijn werk. Hoe kan ik de volgende stap zetten als medewerker of leidinggevende?

Klanten aan het woord