raymond is een coach die je een spiegel weet voor te houden l EverDevelop

Raymond is een coach die je een spiegel weet voor te houden

Het begon voor mij als een start naar afscheid nemen van mijn werk als leidinggevende. Heel complex, maar wel de waarheid. Doordat Raymond snel de vinger op de zere plek weet te leggen, kon hij mij laten inzien dat dit traject ook kansen en mogelijkheden biedt. Raymond heeft mij gebruik laten maken van mijn vaardigheden en door deze in te zetten voor de organisatie, verstevig ik mijn positie in de organisatie. Deze vaardigheden had ik wel alleen was ik er me er niet heel erg bewust van. Door de gesprekken met Raymond en het reflecteren op wat je gedaan hebt, ben ik er zelf in gaan geloven dat deze vaardigheden me verder kunnen helpen.  Al met al heeft het er toe geleid dat ik gevraagd ben voor een specialistische taak binnen de organisatie. Deze taak vind ik erg leuk en geeft me rust en zelfvertrouwen in wat ik doe.

Jakelize

Hierbij wil ik jou bedanken dat jij afgelopen tijd mijn coach bent geweest. De gesprekken met jou waren voor mij zeer verhelderend en ook de benadering was uiterst prettig. In de gesprekken laat je zien wie je bent en wat je kunt. Daarbij voelde ik ook dat ik bij elke sessie groeide en dus ook sterker werd. Na elke sessie had ik zoveel positieve energie dat ik alles aan kon. Nogmaals bedankt.

Groeten Ben

Ik heb de gesprekken met Raymond als erg prettig ervaren. Zijn nuchtere aanpak past goed bij hoe ik zelf in het leven sta. Hij gebruikt geen hoogdravende termen en ingewikkelde theorieën maar gaat gewoon het gesprek aan. In die gesprekken weet hij goed mijn gedrag te spiegelen, laat mij nadenken over waarom ik dingen op een bepaalde manier aanpak, en hielp hij mij inzien wat dat aan energie oplevert of kost. Ik vond het heel waardevol en het heeft me veel gebracht aan zelfinzicht en –vertrouwen, waarvoor dank!

Hilde

Ik was vanuit een talenten-programma opzoek naar een (personal) coach die mij vanuit een gelijkwaardig contact een spiegel voor kon houden en die maatwerk leverde wanneer de situatie daar om zou vragen. Ik kreeg via mijn netwerk de naam van Raymond Evers door.

Tijdens het intakegesprek met Raymond kwamen er al belangrijke onderwerpen aanbod. En voelde ik mij snel op mijn gemak. Raymond stelde zich tijdens dit gesprek op als de luisteraar die neutraal in het vragengesprek zat. Op deze wijze weet hij vanuit mijn positie mee te kijken naar opgedane ervaringen en deze te benoemen en te registreren. Op deze wijze sloot zijn sessie altijd aan bij waar de voorgaande sessie eindigde.

Doormiddel van een drijfveren test met kleuren werd duidelijk met welke bril ik naar mijn omgeving keek. Door Raymond kreeg ik andere kleuren brillen aangereikt om mijn ‘conflicten’ te bekijken en te voelen. Hier kwam al snel uit dat mijn wereld minder zwart/wit is dan ik in eerste instantie ondervond. Samen zijn we opzoek gegaan naar een manier waarop het voor mij werkt. Dit kwam uiteindelijk neer op gespreksvoering en actieve NLP–elementen. Op deze wijze kwam ik uit mijn hoofd (pragmatisch) in het gevoel. En door te voelen kwam ik tot andere keuzes dan het te rationaliseren.

Bij Raymond is alles maatwerk. Ondanks dat het traject in eerste instantie 6 tot 8 sessies zou duren, was er in sessie 4 al een grote doorslag te melden. Een voor mij positieve doorslag waarin ik, mede door de gesprekken met Raymond, heb gekozen voor een nieuwe koers.

Inmiddels heb ik mijn positieve energie hervonden en werk ik weer met passie.

Jacob