Teamcoaching

EverDevelop Organisatieadviesbureau waar sport en leiderschap samenkomen

Het is vandaag precies zes jaar geleden dat EverDevelop als organisatieadviesbureau is ontstaan. Het begon door mijn hart te volgen en na 15 jaar heb ik aangegeven te willen stoppen met werken in loondienst. Mijn passie voor het coachen en adviseren van mensen komt bij mij als een rode draad terug in mijn leven, zowel in mijn werk als privé. Ik was altijd nieuwsgierig naar het antwoord op de volgende vraag; Hoe krijg je de juiste mensen op de juiste plek in teams? Deze vraag heeft mij als leidinggevende in de financiële sector en als basketbal- en hockeycoach altijd bezig gehouden.

Nu help ik anderen om antwoord te vinden op de vragen; Wat is jouw plek? Hoe krijg je de juiste mensen op de juiste plek?

Ik kijk met heel veel plezier terug op de afgelopen zes jaar. Ik ben enorm dankbaar voor de diversiteit aan opdrachtgevers. Van de autobranche, bouw- en projectontwikkelaars, detailhandel en familiebedrijven, financiële sector, het gevangeniswezen, gemeente en overheid, mobiliteitscentra van werk naar werk, opleidingsinstituten, skischolen, nazorgorganisatie voor gedetineerden, verslavingszorg en werving & selectie- en detacheringsbureaus. Ik heb vanuit het vertrouwen van mijn opdrachtgevers een solide basis kunnen neerzetten voor de komende jaren.

EverDevelop betekent altijd bezig zijn met ontwikkelen. Ik ben altijd bezig met leren en ontwikkelen, zowel privé als zakelijk. Dat is wat mij drijft. De persoonlijke groei en ontwikkeling voor mezelf en de ander is waar ik het elke dag weer voor doe. Ik werk vaak met opdrachtgevers over een langere periode samen, omdat het maatwerk ontwikkelingstrajecten zijn.

Business coaching op de golfbaan

Business Coach | Raymond Evers

Ik vind de afwisseling in mijn werk belangrijk. Ik ben graag individueel in gesprek met klanten om te adviseren of te coachen. Ik doe dit graag op inspirerende locaties. Daarnaast ben ik ook graag in de organisatie om te ervaren hoe de samenwerking in de praktijk verloopt. Ik begeleid dan (management)teams, groepen of afdelingen.

Ik houd van reflectie, beweging, verandering en groei. Dit is ook mijn werkwijze vanuit EverDevelop als organisatieadviesbureau om te komen tot leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. In de kern draagt alles wat ik doe bij aan de juiste mensen op de juiste plek in een team, bij een bedrijf of een organisatie.

Raymond Evers