Persoonlijk leiderschap is topsport!

Ik voel me thuis op het snijvlak van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers, waar ik zowel mijn advies- als coachkwaliteiten kan toepassen. EverDevelop is de plek van waaruit ik met veel energie en plezier werk. En waar ik als leiderschapsadviseur, leiderschapscoach, businesscoach, teamcoach en NOBCO-coach anderen help om antwoord te vinden op de vragen; Wat is jouw plek? Hoe krijg je de juiste mensen op de juiste plek?

Mijn bedoeling in mijn werk is dat leidinggevenden hun plek innemen en in staat zijn om effectiever hun teams aan te sturen. En dat medewerkers doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. De juiste mensen op de juiste plek in teams, bij bedrijven en organisaties!

Basketbalcoach

Mijn passie voor teamontwikkeling is in 1994 bij basketbal ontstaan. Ik heb 14 seizoenen diverse jeugd- en damesteams mogen trainen en coachen. Een rode draad in mijn leven is het beoefenen van verschillende sporten; tennis, karate, zeilen, hardlopen, wielrennen, basketbal, skiën en golfen. Ik heb drie seizoenen de hockey teams van mijn kinderen mogen coachen.

Skileraar

Ik ben sinds 2016 als skileraar, een paar weken per seizoen, in het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk te vinden. Ik heb in mijn vrije tijd, in de periode van 2016 tot en met 2019, ook ski- en snowboard les gegeven op een indoorbaan in Nederland.

Leiderschapsontwikkeling

Mijn professionele ontwikkeling is in 2001 als trainee bij de Rabobank gestart. De overstap naar de Fortis Bank was het begin van mijn leiderschapsontwikkeling. Ik heb sinds 2007 mezelf mogen ontwikkelen als leidinggevende eerst bij de Fortis Bank en later in 2010 bij de ABN AMRO. Mijn passie voor coachen zowel individueel als met teams kwam ook in mijn werk als leidinggevende terug.

Leiderschapscoach en trainer

Een logische vervolgstap in mijn professionele ontwikkeling was dan ook het behalen van de coach opleiding bij het Europees Instituut (De Baak). Het begeleiden van leiderschapstrajecten bij de Baak en ABN AMRO en het volgen van de Master opleiding Systemisch werken heeft bijgedragen aan mijn kennis, ervaring en visie op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Ik ben dankbaar dat ik 15 jaar in de financiële sector heb mogen werken. Ik heb in deze periode veel ervaring opgedaan met leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling onder andere door reorganisaties, verandertrajecten en de fusie tussen Fortis en ABN AMRO.

EverDevelop | Raymond Evers

Opleidingen

 • Leergang interveniëren in verwaarloosde organisaties – Joost Kampen

 • De Master Opleiding Systemisch Werk, De Systemic Coloured Dynamics Methode (SCDM®) Coachen & Context, is een opleiding gericht op het werken met systemische dynamieken en het kunnen vertalen hiervan in systemische interventies voor individu, teams en organisaties.

 • De Neuro Linguistic Programming opleiding is een intensieve, boeiende en transformationele opleiding, waarin je de krachtige NLP- technieken leert toepassen in alle contexten van het leven. Het ontwikkelen van Persoonlijke Effectiviteit en Innerlijk Leiderschap staat centraal.

 • De Leergang Coaching Basics, Post-HBO registeropleiding, vormt de basis van de opleidingen tot coach en counselor. Deze leergang bestaat uit twee modules van elk een halfjaar: de module Effectief Functioneren en de module Effectief Communiceren. Zowel het persoonlijk als het professioneel functioneren van de deelnemer staat centraal. Communicatietraining is een belangrijk deel van deze opleiding. De Leergang Coaching Basics is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs (SPHBO) Nederland. CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) geeft de getuigschriften uit. Registratienummer 77590-77903.

 • Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Heao Commerciële Economie
  afstudeerrichting Bank & Verzekeringswezen

Leiderschapsontwikkeling

 • 2018 – 2020    Intervisor Intervisietraject “Petrarca” DJI Academy

 • 2013 – 2016    Trainer Leiderschapsprogramma “Manager als Coach” De Baak

 • 2013 – 2015    Professionele coach bij het coachingsnetwerk ABN AMRO

 • 2012 – 2014    Teamcoach Leadership Development Program “Navigating through Complexity” ABN AMRO

 • 2009 – 2015   Kantoordirecteur ABN AMRO

Sportcoach en trainer

 • 2016 – heden  Skileraar Fiss-Ladis in Oostenrijk

 • 2017 – 2020     Hockeycoach

 • 2016 – 2019     Ski- en Snowboardtrainer Skischool Swing

 • 1994 – 2008    Basketbalcoach en trainer