Management Development voorkomt turnaround management

Elke manager zal moeten transformeren van controle naar vertrouwen

Management development | Raymond EversDe rol van manager binnen een organisatie is sterk aan verandering onderhevig en daar hebben ervaren managers in eerste instantie logischer wijs moeite mee. In het bijzonder de transformatie van controle naar vertrouwen wordt door velen als moeilijk ervaren. En met dat gegeven is niets mis, wanneer je dat als manager (h)erkent. EverDevelop heeft management development modules ontwikkeld, die een maatwerk oplossing bieden voor elke manager. Als manager ontvang je kwalitatieve handvatten die bij je passen, zodat je op een natuurlijke wijze invulling kan geven aan de nieuwe vaardigheden die vandaag de dag van een manager verwacht worden. Als je hier als manager voor openstaat, helpen wij je hier in de praktijk mee. Het moet je als manager nieuwe stijl voldoening geven, wanneer je kunt constateren dat je steeds meer op de expertise van medewerkers kunt vertrouwen en dat je beslissingen aan hen kunt overlaten. Als manager houd je de grote lijnen en processen in de gaten en stuur je op resultaten.

Benieuwd wat ik voor u of uw organisatie als business coach kan betekenen?

Neem contact met mij op!

Strategie en transparantie zorgen voor een dynamische organisatie

De omgeving waarin een organisatie haar diensten en producten aanbiedt verandert snel. Dat geldt ook voor de interne organisatie. Het is belangrijk dat je als manager op je netvlies hebt hoe je de formele- en informele systemen, structuren en verbanden binnen de eigen organisatie kunt herkennen en beïnvloeden. Dit staat centraal tijdens de management development modules en individuele sessies. Als manager dagen we je uit op het gebied van innoveren, flexibiliteit en samenwerken met als doel het beste resultaat te behalen. Zeker bij grotere organisaties geven wij er de voorkeur aan, dat de deelnemers aan een management development module een mix is van ervaren en jonge talentvolle managers. Onderwerpen die tijdens de praktijkgerichte management development modules aan de orde komen zijn: persoonlijke effectiviteit en impact, wendbaar leiderschap, organisatie en persoonlijke vitaliteit, bedrijfskundige onderwerpen en change management. Het resultaat moet zijn, dat wij met management development een wezenlijke bijdrage mogen leveren aan het ontstaan van een dynamische organisatie, die geen moeite heeft met het inspelen op veranderende omgevingsfactoren.

Spreekt onze visie op het gebied van management development je aan? Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek contact met ons op en bel 06 535 64 501.