Business coach voor het next management level

Ervaren coach die de uitdagingen en oplossingen (her)kent

Business Coach | Raymond EversElke topsporter heeft een coach. Dat geldt ook voor de topmensen in het bedrijfsleven. Zij laten zich begeleiden door een business coach waarmee ze periodiek gedurende een of meerdere dagdelen een open gesprek hebben. Punten die aan de orde komen zijn vragen als: Ben ik de afgelopen periode goed bezig geweest; Heb ik geen zaken over het hoofd gezien en zitten wij nog op koers met onze organisatie? Juist op topposities bestaat het gevaar, dat je als gevolg van tijdsdruk het contact met de eigen interne organisatie en het thuisfront dreigt kwijt te raken. Je mist belangrijke signalen en belangrijke gebeurtenissen. Een business coach houd je daarom met grote regelmaat een spiegel voor en ziet er op toe dat de doelstellingen van het coaching traject niet uit het oog worden verloren.

Benieuwd wat ik voor u of uw organisatie als business coach kan betekenen?

Neem contact met mij op!

Wat verstaan we onder business coaching?

De activiteiten van business coach Raymond Evers van EverDevelop zijn er op gericht om je individueel of als team naar het next management level te brengen. Wij doen dit door business coaching toe te passen op specifieke gebieden te weten:

  • begeleiden op individueel niveau (executive coaching)
  • team coaching: centraal staan de onderlinge samenwerking en performance
  • strategie en realisering

Ook jij verdient een ervaren business coach

De meeste eigenaren en MT – leden hebben ongetwijfeld seminars gevolgd, waar geleerd werd hoe je als leidinggevende het beste kan functioneren. Het nadeel van dit soort seminars is, dat gesproken wordt over generieke situaties en oplossingen. Een business coach gaat anders te werk. Wanneer je vooruitgang wilt boeken zal je ruimte voor bewustwording, reflectie en zelfinzicht moeten creëren. Dan pas kun je jouw talenten en kwaliteiten tot zijn recht laten komen. Pas dan kun je een natuurlijke transformatie binnen je organisatie voor elkaar krijgen en verder groeien naar het next management level.

Graag zou ik je tijdens een oriënterend gesprek willen informeren over de mogelijkheden die ik als business coach je kan bieden. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak bel je telefoon: 06 535 64 501

Elke topsporter heeft een coach. Dat geldt ook voor de topmensen in het bedrijfsleven. Zij laten zich begeleiden door een business coach waarmee ze periodiek gedurende een of meerdere dagdelen een open gesprek hebben. Punten die aan de orde komen zijn vragen als: Ben ik de afgelopen periode goed bezig geweest; Heb ik geen zaken over het hoofd gezien en zitten wij nog op koers met onze organisatie? Juist op topposities bestaat het gevaar, dat je als gevolg van tijdsdruk het contact met de eigen interne organisatie en het thuisfront dreigt kwijt te raken. Je mist belangrijke signalen en belangrijke gebeurtenissen. Een business coach houd je daarom met grote regelmaat een spiegel voor en ziet er op toe dat de doelstellingen van het coaching traject niet uit het oog worden verloren.

De activiteiten van business coach Raymond Evers van EverDevelop zijn er op gericht om je individueel of als team naar het next management level te brengen. Wij doen dit door business coaching toe te passen op specifieke gebieden te weten:

  • Ondernemers met vragen over leiderschap, samenwerking, teamontwikkeling, strategie en realisering
  • Executive coaching: individuele coaching van top mensen in het bedrijfsleven
  • Individuele coaching van het next management level
  • Team coaching: centraal staan de onderlinge samenwerking en performance in teams

De meeste eigenaren en MT – leden hebben ongetwijfeld seminars gevolgd, waar geleerd werd hoe je als leidinggevende het beste kan functioneren. Het nadeel van dit soort seminars is, dat gesproken wordt over generieke situaties en oplossingen. Een business coach gaat anders te werk. Wanneer je vooruitgang wilt boeken zal je ruimte voor bewustwording, reflectie en zelfinzicht moeten creëren. Dan pas kun je jouw talenten en kwaliteiten tot zijn recht laten komen. Pas dan kun je een natuurlijke transformatie binnen je organisatie voor elkaar krijgen en verder groeien naar het next management level.

Raymond Evers gaat als business coach buiten de gebaande paden. We zien de belangstelling van outdoor coaching enorm toenemen. We hebben het dan over coaching in de buitenlucht zoals bijvoorbeeld coaching op de golfbaan of een wandeling maken in het bos. Het voordeel is dat je dan niet achter een scherm zit. Het in beweging zijn in de frisse buitenlucht blijkt ook nog eens positieve effecten te hebben tijdens het coaching gesprek. We krijgen na de outdoor sessies veel positieve reacties niet alleen van de gecoachte maar ook van mensen in zijn of haar directe omgeving. De positieve beleving van outdoor coaching “zingt” blijkbaar nog een tijdje door. Business coaching is en blijft maatwerk waarmee online coaching en coaching op locatie natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoren.