Consultancy bureau met oog voor mens en organisatie

Strategie, bedrijfsvoering en operationele processen die elkaar versterken

Consultancy bureau | Raymond EversWanneer wij als consultancy bureau voor een oriënterend gesprek worden uitgenodigd door de directie van een organisatie, is een van de eerste vragen die aan ons gesteld worden tot hoever onze diensten als consultancy bureau gaan? Als allround consultancy bureau kan EverDevelop het totale spectrum van gecertificeerde diensten aanbieden. Van advies aan het management van organisaties om de effectiviteit van de bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen te verbeteren tot de daadwerkelijke implementatie. Consultancy bureau EverDevelop wil graag een bijdrage leveren in het ten uitvoer brengen van de theoretisch gekozen strategie én de bedrijfsvoering en operationele processen handen en voeten geven. Zo kunnen onze ervaren consultants in de praktijk helpen wanneer een en ander niet goed wordt uitgevoerd. Onze ervaren consultants weten op basis van tientallen jaren management ervaring waar de knelpunten het meest voorkomen.

Mensen binden aan uw organisatie de uitdaging van de komende decennia

Vakmensen (collega’s) binden aan een organisatie wordt de komende decennia een grote uitdaging. Het aanbieden van maatwerk leer- en ontwikkeltrajecten aan iedereen binnen de organisatie zorgt voor binding en een cultuur waar top down en bottom-up voor synergetische voordelen gaan zorgen. Consultancy bureau EverDevelop kan u helpen met het opzetten en ontwikkelen van deze trajecten. Deze aanpak zorgt voor een uitstekend werkklimaat. Mensen komen op den duur op de juiste plek te zitten binnen uw organisatie. Als werkgever biedt u iedereen die zich wil ontplooien de mogelijkheid om dat te doen.

Benieuwd wat ik voor u of uw organisatie als business coach kan betekenen?

Neem contact met mij op!

De omgeving en marktomstandigheden veranderen steeds sneller

Een gecertificeerd consultancy bureau richt zich niet alleen op de interne organisatie. Juist in deze tijd is het van groot belang, dat je alle ontwikkelingen in de markt nauwlettend volgt. Een marketingafdeling dient hier invulling aan te geven. Om adequaat op veranderende marktomstandigheden in te kunnen spelen is het essentieel, dat de interne organisatie slagvaardig is ingericht. Om tot een dergelijke organisatie te komen moet er gekeken worden naar aspecten zoals structuur, cultuur, werkprocessen, visie, missie, kernwaarden, mensen, groepsdynamiek, macht en politiek. Onze senior consultant kan u hiermee van dienst zijn.

Hebben wij als consultancy bureau EverDevelop uw interesse kunnen wekken? Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek contact met ons op en bel 06 535 64 501.

EverDevelop is een organisatieadviesbureau dat door bedrijven, instellingen en overheden wordt ingehuurd voor adviezen op het gebied van management en bedrijfsvoering.

EverDevelop gaat als consultancybureau nog een stap verder dan alleen adviseren. Wij implementeren het advies binnen organisaties door mensen in leidinggevende posities te coachen. Het doel is om mensen in een organisatie effectiever te laten samenwerken en presteren.

Een consultancy bureau als EverDevelop gaat op een respectvolle en integere manier met u in gesprek over wat er bij u in het bedrijf, de instelling of de organisatie speelt. EverDevelop is er om u helder te maken waar zaken niet lopen en te versterken waar zaken goed lopen. Een heldere analyse, plan van aanpak en gedrevenheid om zaken in beweging te krijgen, is wat u van EverDevelop als consultancy bureau mag verwachten.

Een consultancy bureau als EverDevelop werkt vanuit een belangrijke kernwaarde namelijk openstaan om te blijven leren en ontwikkelen. De diversiteit aan opdrachtgevers binnen sectoren bevestigd onze specialisme en expertise als consultancy bureau op het gebied van Management Development. EverDevelop heeft de afgelopen jaren zijn werkveld verbreed door actief te zijn in de publieke sector. Van huis uit is ons consultancy bureau bekend met de Retail en Financiële sector. Veel vraagstukken en dilemma’s die spelen bij bedrijven, instellingen en overheidsinstanties zijn onderling herkenbaar. Een belangrijk verschil echter is wel de omvang, samenstelling, de producten en diensten, doelgroep van een organisatie. Wij kijken als consultancybureau naar de vraag die voor ons ligt en de uitdaging om samen hier een succes van te maken. Onze opdrachtgevers variëren van zelfstandig ondernemers met 15 werknemers tot en met overheidsinstanties met 600 werknemers in dienst.

Wij werken als consultancy bureau met onze eigen ontwikkelde methodiek voor consultancy en coaching. De EverDevelop methodiek bestaat uit vier herkenbare stappen die zijn waarde in de praktijk ruimschoots heeft bewezen. EverDevelop levert als consultancybureau hierdoor maatwerk op een unieke, herkenbare en duidelijke manier. De vier stappen van ons consultancy bureau EverDevelop krijgen door de woorden reflectie, beweging, verandering en groei een gezicht. Een goede analyse vraagt om samen met u als klant naar de kern van het probleem te gaan. Een belangrijke taak voor een consultant is om het reflectievermogen van de ander te vergrootten door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Wat gaat er goed in de organisatie? Wat kan er beter? Welke stappen zijn er nodig om de gewenste groei te realiseren in de samenwerking? Een allround consultancy bureau is wellicht de beste manier om onze werkwijze te omschrijven. Wij adviseren u als klant vanaf het begin en begeleiden u doormiddel van advies en coaching door de implementatiefase.