Organisatieadviesbureau EverDevelop

Binnen ons model kunnen de organisatie en medewerkers zich ontplooien

Business Coach | Raymond Evers

EverDevelop is een gecertificeerd organisatieadviesbureau dat u kunt inschakelen voor advies en begeleiding op het gebied van bedrijfsvoering, management en organisatie. Ongeacht uw specifieke hulpvraag kijken onze ervaren consulenten altijd naar de bedrijfsstrategie, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en personeelsbeleid. Vaak geven die een indicatie hoe slagvaardig en effectief een organisatie is ingericht en of optimaal gebruik gemaakt wordt van de kennis en ervaring van alle medewerkers.

Een veel voorkomende hulpvraag die wij als organisatieadviesbureau krijgen is het adviseren van het management over een maatwerk leer- en ontwikkeltraject voor leidinggevenden en teams. Wanneer het lukt om de juiste mensen op de juiste plek binnen een organisatie te krijgen kan een organisatie zich verder ontwikkelen (professionaliseren).

Rol die organisatiebureau EverDevelop kan vervullen

Als organisatieadviesbureau hebben wij geen banden met uw organisatie. Onze ervaren consultants kunnen op een volstrekt onafhankelijke wijze met een professioneel oog naar uw organisatie/bedrijf kijken. Ons voordeel is, dat wij als organisatieadvies­bureau kunnen beschikken én gebruik maken van de expertise en kennis die wij in huis hebben en de beschikking hebben over ervaren managers die ervaring hebben met de huidige status van uw organisatie. Transparantie ten aanzien van de strategie én samenwerken om op korte termijn synergetische voordelen te kunnen realiseren zijn de sleutel naar succes. In deze fase kan divergent denken voor de meest verrassende innovatieve oplossingen zorgen. Wij kunnen dit belangrijke proces op gang brengen en nog belangrijker houden.

Benieuwd wat ik voor u of uw organisatie als business coach kan betekenen?

Vitaliteit terug brengen in een organisatie is belangrijk

Een organisatie werkt pas optimaal wanneer men weet wat de geformuleerde strategische doelstellingen zijn en alle inspanningen daarop gericht zijn. Dit kan alleen wanneer men gebruik maakt van elkaars sterke punten, zodat synergetische voordelen kunnen worden behaald. Tevens is het van belang dat elke werknemer een kans krijgt om zich binnen een organisatie te ontplooien. Wanneer dit mogelijk wordt gemaakt zal er een bottom-up stroom op gang komen, die niet alleen voor procesverbetering maar ook voor nieuwe ideeën zal gaan zorgen. Voordat u het als management weet is de vitaliteit binnen uw organisatie terug.

Spreekt onze aanpak als organisatiebureau je aan? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met ons op en bel 06 535 64 501.